Over Logikracht: Meer Winst met je Website

Dit doen we met de volgende principes:

Geen hype

Bij ons geen beloftes van gouden bergen in korte tijd. Een nuchtere online marketing strategie heeft tijd nodig om uit te rollen en zich te bewijzen. Zonder twijfel. 

Altijd maatwerk 

Geen ondernemer en bedrijf is gelijk. Maatwerk zorgt ervoor dat je boven het maaiveld uitsteekt en opvalt tussen concurrenten. We moedigen je hiertoe aan.

Duidelijke afspraken

We houden van korte lijnen en snel schakelen. Daarom maken we vooraf duidelijke afspraken over prijs, tijd en communicatie. Dat is fijn samenwerken.

Waarom Logikracht 

Logikracht is sinds 2012 een online marketing bureau met Groningse nuchterheid, opgericht door Piet Hein Bouwkamp. Sinds een paar jaar helpen we ook anderen aan meer winst met hun website. 

Dat is namelijk niet altijd zo geweest. 

Logikracht was jarenlang een bedrijf dat alleen eigen marketingprojecten deed. Zo hadden we een camperverhuurbedrijf en ook beheren we marketing websites in verschillende branches die op diverse manieren winst maken. Denk hierbij aan affiliate marketing en de verkoop van in-house ontwikkelde e-books en online cursussen waarop verschillende online marketing strategieën worden ingezet.

Doordat alles in eigen beheer is ontwikkeld, heeft Logikracht kennis van en ervaring met een breed scala van online marketing tools:

 • SEO
 • SEA
 • Video
 • Funnels
 • E-books
 • Bloggen
 • Wordpress
 • Salespages
 • Verkoopteksten
 • E-mailmarketing
 • Online cursussen
 • Content Marketing

Logikracht is een partij bij wie je zowel een deel als de volledige ontwikkeling van je online marketing strategie kunt neerleggen. Hierbij werken we niet volgens hypes, maar kijken we naar de lange termijn en maken we alleen gebruik van bewezen strategieën. 

Over de oprichter

Piet Hein is van origine Bedrijfskundig Ingenieur en heeft zich door de jaren ontwikkeld van Verandermanager naar Online Marketeer. Hij vind het leuk om ideeën te transformeren naar een strategie die verkoopt.

Piet Hein Bouwkamp

Mocht je meer over hem willen weten of hem willen volgen, kijk dan op z'n blog PietHeinBouwkamp.nl of abonneer je op zijn YouTube kanaal.

De Logikracht Samenwerkingsformule

Als je met ons gaat samenwerken dan zetten we daarvoor onze succesformule voor samenwerken in. Daarbij doorlopen we de onderstaande stappen.

1. Gratis strategiegesprek

Hierin bepalen we wat je moet doen om meer winst uit je website te halen. Wellicht kan je dit zelf oppakken binnen je bedrijf of zijn er anderen die je hier beter bij kunnen helpen, maar als wij je dit kunnen bieden dan geven we dit aan. Plan hier je gratis gesprek in.

2. Brainstormsessie

De brainstormsessie doen we fysiek op een locatie van jouw keuze, maar het liefst bij jou op kantoor. We kunnen dan het beste jouw 'tone of voice' in je natuurlijke habitat bepalen en je plannen voor de toekomst van je bedrijf bespreken. 

3. Plan van aanpak

Wij maken een simpel plan van aanpak waarin de doelen en werkwijze van je online marketing strategie staan beschreven. Aan de hand hiervan kan je bepalen wat je aan ons wilt uitbesteden en wat je eventueel zelf kunt gaan regelen. 

4. Klant houdt regie

We werken het plan van aanpak stap voor stap af en markeren iedere mijlpaal. Hierdoor hou jij als klant per onderdeel de regie. Dit wordt versterkt doordat het plan niet in beton gegoten is maar door jou onderweg aangepast kan worden.

5. Meer winst met je website

Als de strategie eenmaal zijn werk doet haal je meer winst uit je website. Ondertussen weet je precies hoe het werkt en wat je hiervoor moet doen. Je kan met ons blijven samenwerken of op eigen kracht verder gaan.

Start met Gratis Strategiegesprek

Twijfel niet langer en plan een gratis strategiegesprek in om te zien wat jouw belangrijkste stappen zijn om meer winst uit je website te halen. Ontdek waarom zo'n gesprek helemaal niet eng is en alleen maar voordelen oplevert: