Strategiegesprek Over Je Website

Plan een gratis strategiegesprek in zonder verkooppraatjes

Na meer dan 10 jaar winstgevende websites te hebben gemaakt die geld voor mij verdienen, weet ik precies waar kansen liggen voor online marketing. 

Voor iedere website is met de juiste strategie winst te behalen in keiharde euro's. Tegenwoordig zijn er zoveel guru's die je in korte tijd gouden bergen beloven dat je al snel het idee hebt dat je achterloopt. 

Ik luister naar jouw situatie en kom met een nuchtere en passende eerste vervolgstap.  Op die manier krijg je een plan waar jij in jouw situatie mee vooruit kan - met of zonder mijn hulp.

Wat ik vaak na een gesprek terugkrijg

Eindelijk iemand die de tijd neemt voor mijn specifieke situatie. Ik heb het gevoel dat je me direct snapte waardoor we snel tot het probleem en de oplossing kwamen.

Online marketing houdt me al jaren bezig en ik had het idee erin te verzuipen. Nu weet ik waarop ik kan focussen zonder bang te zijn dat ik allerlei kansen mis.

Naast alle hype over online marketing was dit gesprek een verademing. Je bent nuchter en spreekt uit ervaring. Ik heb weer energie om ermee aan de slag te gaan.

Gratis advies? Je wilt me zeker iets verkopen?

Er zijn veel mensen die met 'gratis adviesgesprekken', 'gratis oriëntatiegesprekken' en een 'gratis intake' klanten proberen te krijgen. En ja, ik zou het ook fijn vinden als ik je met mijn diensten verder mag helpen om te groeien.

Toch pak ik het anders aan dan de meeste anderen. Waar zij je onder druk zetten om van ze te kopen en daar de nadruk op leggen, wil ik ervoor zorgen dat je na het gesprek precies weet wat een logische vervolgstap voor je is. Ik wil dat het gesprek van waarde voor je is.

Uiteraard zal ik je mijn diensten onder de aandacht brengen als ik ervan overtuigd ben dat ik je daar mee kan helpen. Mocht je daar geen interesse in hebben dan kan je dat gewoon aangeven en is het ook goed. Het laatste wat ik wil is je tot investeringen overhalen waar je helemaal niets mee opschiet.  

Wil je weten wat goede vervolgstappen zijn in jouw situatie? Plan dan een adviesgesprek met me in door op anderstaande knop te klikken en dan spreken we elkaar snel.